Utstillinger

SYNESTHESIA

I utstillingen vises malerier og tegning med fargebruk i hovedrollen. De unge kunstnerne – femten totalt – er elever ved Kunst- og arkitekturlinja ved Rønningen folkehøgskole på Kjelsås. Utstillingen er resultatet av deres undersøkelser av farge som bærende element i kunsten. I SYNESTHESIA kommer dette arbeidet til uttrykk i et rikt mangfold av innfallsvinkler, historier og bilder.
Det vises arbeider av:
Julia Minge
Elin Beate Øyen
Matilda Frøiland
Eniola Olaribigbe
Hanne Amalie Kvame Evjenth
Jenni E. Følstad
Astrid Guldager
Theo Flo
Elias Skog
Guro Holm
Anton Darbinyan
Sarah Hagemann
Helene Sandvik
Giulia Barin
Maja Heidet
Utstillingen vises i kafeens åpningstider til og med 25. januar 2023.

Tidligere utstillinger:

Debututstilling: Kofi Álvaro Kjølstad Erdal

Sub Scene viser Kofi Álvaro Kjølstad Erdals debututstilling. Utstillingen vises i kafeens åpningstider til og med onsdag 9. november. 
 
Selv på sitt mest abstrakte er Kjølstad Erdals verden magnetisk. Groteskene tillater ingen pustepause, ingen kjølig distanse. Ujevn papp og lavoppløselige rutenett gir streken motstand – trukket som i en motbakke, insisterende og tverr. Bruken av repetisjon og perspektiv er effektfullt. Ofte er selve kjernen i motivet utenfor rammen: et par løsrevne armer, eller et flakkende blikk, antyder at det vi ser bare er en liten del av noe større. Opprinnelig var kunsten en virkelighetsflukt, en skolevegrers «open world». Det er fristende å hevde at publikum er elementet som fullfører flere av bildene, som om det absurdes normaltilstand kollapser når det ses utenfra.
 
Kofi Álvaro Kjølstad Erdal (2002) er vokst opp på Østensjø og studerer for tiden ved Strykejernet Kunstskole i Oslo.

Ønsker du å stille ut, ta kontakt på mail@subscene.no

 

 

Translate »