SubJapan

Når sukiyaki møter fårikal.

Vårt mål er å skape en avslappet setting der japanere og andre som er interessert i Japan kan knytte nye vennskap, dele erfaringer og utvide nettverket sitt.
Det er liten tvil om at det har blitt flere japanere i Oslo den siste tiden, alt fra utvekslingsstudenter, dresskledde salarymen til working holidayere.

På den andre siden er lesesalene på Blindern fulle av kanjipuggende studenter, mangautvalget i butikkene tar nye alternative retninger og selv hipsterne klør seg i novemberbarten over at ikke Ramen-boomen har nådd det kalde nord ennå.

Følg med på Facebook-gruppa for oppdateringer og kommende eventer!

最近オスロで日本の風が吹いてます。

ワーホリ、交換留学、仕事、恋愛、音楽、みんないろんな理由や夢を背負って国境を越えオスロに、、、

その反面北欧ネイティブ達の漢字暗記やラーメンへの拘りはヲタク顔負け。

このチャンスは逃せない!
文化、しきたり、常識、Rootsを無視して敬語なしのリラックスな雰囲気で集まっちゃおう!

すき焼きとフォリコールを大胆に結ぶ架け橋を皆で渡しちゃおう!

フェースブックのグループに参加しよう!

Ukentlig:

SubJapan: Henge会en!
毎週水曜日, hver onsdag 18.00-21.00

Facebook event

「Henge会en」とは→ノルウェー語で、hengekøyenはハンモック!「たむろする」という意味のhengeにも掛けてこんな名前が出来ちゃいました。この会は何かのアクティビティーを囲んで気楽な気分で、しきたりも敬語も忘れて、ノルウェー語・英語を練習したり、友達、ネットワークの輪を広げられるひと時みたいな感じで…どや!

Navnet «HengeKAIen» kommer fra det norske «henge» og det japanske 会(«kai») som betyr samling eller gruppe. Og satt sammen blir det jo nesten «hengekøyen»! Det beskriver konseptet godt, for her kan du komme for å henge eller finne på ting i en avslappet atmosfære, sammen med andre japanere og japan-interesserte. En perfekt plass for å få nye venner, utvide nettverket ditt, øve på japansk og henge med likesinnede!